Dates pel 2009

Amics.


Ja tenim les dates en les que estarem fent el Camino aquest 2009.

Com no, aquest canvi a finals de juliol no és en va....Vam aconseguir que el Bruce Springsteen quadrés la seva agenda i la de l'E. Street Band amb la nostra. Vam veure que la millor data era el diumenge dia 2 d'agost i us anunciem que aquest dia, a Santiago de Compostel·la, es farà el primer concert "Caminodesantiagotgn Penso Positivo" amb la presència del Boss.

Cantarem ben fort el "Born to run" (=walk)!!!!!!!
Per cert: la foto està feta amb el mòbil de la Mitxi. En aquest cas ens hem saltat el departament de qualitat.
Anem al cas. Les reunions a ca la Cris són sempre molt fructíferes; acompanyats de la millor xocolata desfeta de Tarragona, ben sucada amb coca de casa Cuadras i palmeretes, tots 5 ens vam posar d'acord molt ràpidament. Caminarem del 18 de juliol al 31 d'agost. Volem fer un avís: ja sé que molts ens voldreu conèixer en persona i caminar amb nosaltres; us avisem que la Mitxi ja ha anunciat que ella pensa anar a un ritme de 6, i que no hi haurà genoll que la freni. Per tant, més val que us aneu entrenant.
Després, vam veure el video de l'any 2008 i les llàgrimes de riure van tornar a caure, com quan vam arribar al vespre a l'alberg de Carrión i ens vam trobar les monges que el guarden i a tota la penya cantant el Ubi Caritas. (Aaaaahhhh!!!!). Per cert, ens comprometem a penjar la cançó en algun moment o altre per a que us l'aprengueu abans d'anar-hi.