Fi de Festa: Concert de Bruce Springsteen al Monte do Gozo (2 d'agost de 2009)

Segurament la Mitxi voldrà fer molts més comentaris que jo. Em limitaré a dir que si algún ens hagués dit que podríem fer coincidir el final del nostre peregrinatge amb un esdeveniment com és un concert del Bruce Springsteen, mop ems ho haguèssim cregut. I si al Joan li haguessin dit que acabaria el Camino a un concert del Boss, menys.Però així va ser....i així us el mostrem...선풍검객, 이것은 브루스 스프링 스틴입니다.

Començament del concert: Primer la "Rianxeira" de Galícia. Després Badlands!!




Born to run va ser l'homenatge que el Bruce ens tenia preparats:


El concert va acabar amb el Born in the USA; només ens va quedar cinta per la penúltima cançó: el Twist and Shout dels Beatles...o La Bamba de Richie Valens, no ens discutirem.

La festa acabava aquí; la festa és el Camino de Santiago. Quin millor final es pot demanar?!

Del defectes organitzatius del concert, simplement us remetem a l'hemeroteca. Només dir-vos que veure el Joan colar-se a la cua, còrrer per un "campirri ple de tolls d'aigua", i saltar amb el Born to run va valdre la pena.

De tornada en bus a Santiago des del Monte do Gozo, vam compartir viatge amb dos imbècils que no van fer res més que cridar, intentar fumar a dalt del bus i cantar càntics de diferents equips de futbol i a ficar-se amb els catalans. Sort del seny català!