Contextualització

Aquesta és la història d'uns inconscients tarragonins que, després de moltes vegades dient que ens agradaria fer el Camino de Santiago... va, i ens decidim a fer-lo!

La història la vam començar quatre: la Betty (=Patito 3), la Cristina (= Patito 1), la Mitxi (=Patito 2) i un servidor que es diu Gerard (=Mamá Patito). A partir de Logronyo se'ns va unir el Joan (=Àvia Patito=Johnny)). Era l'any 2006.

Evidentment no ens vam entrenar i, excepte el Gerard, la resta no practicàvem esport ni res....però estàvem absolutament preparats per al què ens esperava! (que no sabíem ben bé què era).

El Camino ens ha atrapat i nosaltres us volem explicar per què. Per què uns inconscients com nosaltres, que portem una vida convencional, amb uns gustos força normals, que podríem haver escollit qualsevol altre objectiu (anar de creuer, a que ens fessin uns massatges, etc), ens estem esforçant any rera any en coincidir una setmana de vacances per a caminar junts desenes de kilòmetres i kilòmetres dia rera dia, superant lesions, esgotament, altes temperatures i mosquits (i algun malhumor)?
Potser trobareu algun consell, o què vam fer nosaltres, o a quin alberg vam anar, a on vam dinar...el Joan sempre diu que s'ha d'anar a menjar allà on hi ha gent encara que no surti a les guies (aquest és el millor consell, feu-li cas).

Mira. Feu el que vulgueu, segur que hi ha una opció millor que la nostra, però si nosaltres us diem que l'hem cagat, el nostre consell seria que no la cagueu vosaltres també!
Per acabar, aquest blog no pretén res. Només que el nostre Camino quedi plasmat al món. Esperem que us agradi, que us ho passeu bé llegint-lo i si us animeu, ens podeu enviar els vostres comentaris i les vostres experiències.

5 comentaris:

Buenos dias con Poesía ha dit...

Hay muchos brasileños que hacen el Camino de Santiago pero no entiendo bien el portugues... Es broma, el catalan se entiende todo pero sólo por escrito.

Yo hice el Camino un par de veces pero sólo, y en 5 jornadas cortas ya que estaba poco preparado fisicamente. La primera fue en el puente de la Inmaculada de 1999 el camino portugues desde Valenca do Minho (al lado de Tuy) a Santiago, 110 kms. Precioso.

Hace dos años repetí pero esta vez hice el del Norte empezando desde un poco antes de Villalba. 120 kms.

El próximo quiero hacerlo pronto. Como mucho 130 kms así que ya me direis desde donde tengo que empezar. También me atrae ir a Fisterra para ver si llegando al fin del mundo por fin veo a Dios.

Gerard ha dit...

Saludos,

eres nuestro primer visitante y, por ello, te saludamos especialmente. Nos ha sorprendido porque lo estamos empezando ahora. De momento hemos señalado las etapas hasta donde hemos llegado por lo que no te podemos informar demasiado.
Lo que sí que sabemos es que mucha gente empieza desde Ponferrada. Te adjuntamos el link de una chica que empezó desde Ponferrada y a ver si te animas. http://suenosfelinos.blogspot.com/

Esperamos que a medida que nuestro blog crezca, te guste más.

Saludos desde Tarragona
Adéu!

Unknown ha dit...

Enhorabona pel vostre bon humor i per presentar Tarragona en positivo!!... Ànim
Pilar

Joan ha dit...

Hola Gerard,

Jo el vaig fer en tres vegades d'11 dies. Com veuràs al blog, vaig fer de Roncesvalles a Burgos, després fins Ponferrada i finalment en 8 dies fins Santiago i tres més a Fisterra.

Vaig tenir sort de poder veure la posta de sol. Normalment hi ha molts núvols a la tarda i desllueix el moment.

Vaig anar a fer un tros del Camí del Nord des de Irún fins a Santander. No té res a veuràs, hi han molt pocs serveis, però caminar al costat de la mar és tota una experiència.

Espero que el teu Camí hagi estat el que mai esperaves. Segur que em diràs que ha estat millor.

Apa! Vagi bé. I no et deprimeixis quan tornis a la quotidiana realitat.

Per cert, he posat un link al meu blog que enllaça amb el teu.

Bon Camí!

- - -

Joan Aguilera

Òscar Serramià i Ricart ha dit...

Iep Gerard!

Molt bon "projecte"! És per plantejar-m'ho algun any de fer "el camino", ha de ser una passada. De moment, però, objectiu Marató....que ja és molt per mi!

Felicitats pel teu temps a la mitja de Tgn, ets una màquina! He penjat la crònica de la mitja on, precisament, comento el teu temps, per si ho vols llegir.

Enllaço el teu bloc al meu. A veure si coincidim a alguna altra mitja i em fas de llebre, ok? jeje

Salut company!

Òscar
Vilafranca