Resum de l'any 2007

No cal dir que amb l'experiència, la qualitat de les fotografies augmenta d'una manera increíble. A més, tres de nosaltres ens vam convertir en reporters per a no passar per alt ni un dels detalls del nostre Camino.

Tant bé ens ho hem passat, tants moments per a recordar que no volíem que se'ns escapés cap ni un (evidentment, estàvem equivocats!). Com entendreu, una de les coses que no hem acabat de millorar és aquesta certa.....vaja com deia la cançó: "No me llames iluso, porque tenga una ilusión....." .

Teniu una mostreta de les fotos sota de l'índex. Sembla ser que Picasa ha canviat la configuració i no podem penjar l'àlbum sencer. Ens incertarem en el món dels "piratilles" a veure que podem fer.
01/11/08: Al Resum de l'any 2008 ja us ho dèiem. Hem retrobat la manera de penjar els àlbums i, com no, aquí teniu les del 2007. Si, ja sabem que hi ha moltes fotos, però és que ens ho passàvem tant bé....

Ja ens direu què us semblen!

Per cert: malgrat que sembli impossible, tot aquest munt de fotos són d'un sol cap de setmana, o el ue ve a ser el mateix dos dies de caminar!

CDS_2007