Videos:Els millors moments del 2006

Segur que esteu pensant que és una llàstima que no hi hagi imatges del nostre Camino. Que quina llàstima que no us pogueu fer una idea de com es viu al Camino. Que com molaria veure'ns en acció.

Si nosaltres us entenem...No us penseu....Si fins hi tot nosaltres voldríem reviure-les!!

Què fem? Què fem? Perquè clar, aquí heu d'entendre que alguns de nosaltres no sortim massa ben parats és a dir que... Ara bé! aquestes imatges, si més no, poden servir a la gent que el vulgueu fer, i pot servir per recordar a la gent que ja l'hagi fet....i poden servir per passar una bona estoneta....

Eo! Què fem!?!? Les pengem o què?!?!

Mira, doneu-nos uns dies, i si ens posem d'acord, que ens hi posarem, les anirem penjant poquet a poquet. Us sembla?
10/11/08: Finalment hem trobat la manera de penjar els nostres videos (avancem lentament en l'infinit món de les noves tecnologies). La veritat és que no ha estat fàcil; tenim tant material que la tria ha estat molt difícil. Com a mínim, ara us podreu fer una idea de com va ser el nostre primer contacte amb el Camino, o més ben dit, com el Camino va suportar la nostra primera incursió.
Esperem no defraudar-vos!

A l'Alberg de Roncesvalles: El primer video és de la Betty i la Mitxi, a l'alberg de Roncesvalles després de fer la primera etapa. Escolteu atentament: no té desperdici el diàleg entre les dues germanes.

A Pamplona: Doncs sí, nois, vam tenir la sort d'estar el dia abans del Chupinazo i la nostra presència serà eternament recordada...per nosaltres. Quin ambient! quin munt de gent! I com deia la Mitxi: STOP THE BULL FIGHT.


Pujant l'Alto del Perdón: Com us hem explicat, aquí vam tenir la primera crisi física. La va patir la Betty i aquí podeu veure com se superen els problemes al Camino. Recordeu, Penso Positivo.


A l'alberg de Puente de la Reina: La Mitxi i la Betty continuen amb el seu xou particular. Aprofitem per presentar-vos l'Eduardo, un madrileny molt simpàtic i que donava molta "vidilla" a la resta de grup.

A Iratxe: Evidentment, la parada a Iratxe és més que obligada i, com no, nosaltres hi vam destinar uns minutets de res. Com que això ja s'acabava, hi vam fer un brindis, vam saludar a la càmara, i vam deixar la nostra empremta, que aquí us mostrem. Salut!